Integritate, Pasiune, Inovare, Excelență

Despre noi

Scopul nostru

Scopul nostru este de a înlocui pesticidele chimice cu alternative biologice bune, cum ar fi produsele microbiene, substanțele naturale, insectele benefice și capcanele.
În urmă cu mai bine de 30 de ani, am început prima producție de produse de protecție a plantelor pe bază de baculovirusuri. Astăzi, a fost recunoscut pe scară largă faptul că utilizarea măsurilor de control biologic oferă nu numai o soluție în agricultura ecologică, ci și un instrument extrem de eficient în cadrul programelor de combatere integrată în agricultura convențională pentru o producție alimentară ecologică și fără reziduuri.

Valorile noastre

Clienți
mulțumiți

Angajați
pasionați

Mediu
sănătos

Companie
sustenabilă

Istoric

Compania Andermatt Grup AG a fost înființată de Dr. Martin Andermatt și Dr. Isabel Andermatt în 1988. Primul produs care a fost lansat cu succes a fost Madex, un baculovirus natural împotriva Viermelui merelor (Cydia pomonella). Lansat în 1988, Madex a fost primul produs la nivel mondial bazat pe un granulovirus. De atunci, compania s-a dezvoltat și a devenit una dintre cele mai importante companii de protecție biologică a plantelor la nivel mondial. Din punct de vedere istoric, utilizarea controlului biologic, cum ar fi aplicarea de baculovirusuri împotriva insectelor dăunătoare era considerată o metodă destinată doar producției ecologice. De atunci, opinia s-a schimbat. În prezent, este recunoscut pe scară largă faptul că utilizarea măsurilor de combatere biologica, cum ar fi baculovirusurile, oferă un instrument foarte eficient în cadrul programelor de combatere integrată (IPM – Integrated Pest Management).

Începand cu 1988, dezvoltarea și producția de virusuri insecticide selective au pus bazele Grupului Andermatt din Elveția. De atunci, experții noștri în cercetare și dezvoltare din întreaga lume au fost pionieri în dezvoltarea de noi tehnologii biologice de protecție a plantelor, adăugând în portofoliul nostru produse fungice, bacteriene și alte produse de biocontrol, biofertilizanți și bioinoculanți.

In prezent

Prin furnizarea de soluții biologice de înaltă calitate atât pentru agricultura ecologică, cât și pentru cea convențională, Grupul Andermatt a evoluat de la pionierat, la jucător global în industria agricolă. Cu 23 de filiale pe 4 continente, precum și cu distribuitori locali în peste 60 de țări, fermierii au acces la portofoliul nostru larg pentru a aborda și rezolva provocările agriculturii actuale. Produsele noastre sunt aprobate și listate pentru utilizarea în agricultura ecologică în multe țări, certificate de catre  Institutiile de Cercetare pentru Agricultură Biologică (FiBL), OMRI, SGS, BFA, BioGro New Zealand și altele.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidentialitate.
I Accept