Termeni și condiții

Consimțământul dumneavoastră

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. ANDERMATT BIOCONTROL ROMANIA S.R.L., cu sediul social în Bucuresti, sector 5, strada Gheorghieni nr 15-17, etaj 3, ap 15, având Nr. Reg.Com.  J40/10238/2020, CUI RO42942178 își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Utilizare cookie-uri

 Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.
 Informațiile nenominale colectate sunt:
 Browser-ul web
 Sistemul de operare
 Rezoluția dispozitivului
 Limba browser-ului / sistemului de operare
 Date și ora fiecărei acțiuni
 Adresa URL de referință
 Cuvinte cheie de referință
 Motoare de căutare de referință
 Pagina de intrare, pagina de ieșire, pagini accesate
 Timpul petrecut pe fiecare pagină
 Erori generate în site
 Căutări în cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Drepturi de autor

Tot conținutul și materialele disponibile pe w.w.w.andermatt.ro, inclusiv textul, grafica, numele site-ului, codul și logo-urile sunt proprietatea intelectuală a ANDERMATT BIOCONTROL ROMANIA S.R.L. și sunt protejate de legea drepturilor de autor și de mărcile comerciale aplicabile. Orice utilizare necorespunzătoare privind reproducerea, distribuirea, afișarea sau transmiterea oricărui conținut de pe acest site este strict interzisă, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de  ANDERMATT BIOCONTROL ROMANIA S.R.L

Imaginile care apar pe site-ul www.andermatt.ro provin din trei surse:

 proiectele noastre
 proiecte la care am colaborat
 fotografii stock simulari prelucrate de noi

Reclamații și sesizări

În România instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro